جشنواره ملی حرکت

جزئیات پروژه

نام پایگاه اینترنتی: جشنواره ملی حرکت

نشانی پایگاه: http://harekatfest.ir

کارفرما: اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

مخاطبان: انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور

تاریخ راه‌اندازی: 1389

ارزش پروژه: 200 میلیون ریال

جزئیات پروژه

جشنواره ملی حرکت از سال 1386 با هدف ارائه دستاوردهای انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور آغاز به کار کرد. میزبان نخستین دوره جشنواره در سال 1387 دانشگاه تهران بود.

وب سایت این جشنواره شامل بخش اخبار، بایگانی سال‌های گذشته و آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های شرکت در جشنواره است.

آنچه لازم است درباره جشنواره حرکت بدانید

جشنواره ملی حرکت، یک رویداد سالانه است که با هدف ارائه دستاوردهای علمی و پژوهشی انجمن‌های علمی دانشجویی در سراسر کشور، برگزار می‌شود. این جشنواره در سال 1386 آغاز شده و تا کنون 15 دوره آن برگزار شده است. هدف اصلی این جشنواره، تشویق و حمایت از فعالیت‌های علمی دانشجویان در انجمن‌های علمی دانشگاهی است. برگزاری این جشنواره به همت معاونت فرهنگی وزارت علوم و همکاری دانشگاه‌های سراسر کشور صورت می‌گیرد. در این جشنواره، علاوه بر ارائه دستاوردهای علمی دانشجویان، نمایشگاهی از محصولات و خدمات دانشگاهی و نیز برگزاری کارگاه‌های آموزشی و پژوهشی نیز در نظر گرفته شده است.

جشنواره ملی حرکت، یک رقابت محلی است که با هدف ایجاد انگیزه و نشاط در انجمن‌های علمی دانشجویی با تأکید بر هم­افزایی و تکثیر ایده­ های خلاق، هر ساله برگزار می‌شود. این جشنواره برای سازماندهی فعالیت‌های علمی دانشجویی به عنوان مبنا و مبداء حرکتی نوین عمل می‌کند. هدف اصلی این رقابت، شکوفایی استعدادهای شگرف جوان خلاق و اندیشمند ایرانی، اعتلای ایران و ایرانی و ارتقاء موقعیت و اندیشه‌های کمال‌جویی ایرانی و ایجاد فردایی بهتر، ایرانی‌آبادتر و آزادتر در پرتو اراده‌ و استعدادهای جامعه دانشجویی کشور است.

این جشنواره سالانه توسط اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با همکاری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور، پژوهشگاه‌ها و سایر مراکز علمی با حمایت دستگاه‌ها و سازمان‌های دولتی و غیردولتی برگزار می‌شود.

جشنواره دانشگاهی حرکت

جشنواره ملی حرکت شامل دو بخش نمایشگاهی و رقابتی است. بخش نمایشگاهی، حضور کلیه دانشگاه­ها و موسسات آموزش عالی کشور را در بخش نمایشگاهی به طور بلامانع می‌سازد. اما بخش رقابتی به دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی اجازه حضور در آن را با شرط برگزاری جشنواره دانشگاهی حرکت می‌دهد. در این بخش، آثار و دستاوردهای برگزیده دانشگاهی توسط داوران جشنواره ارزیابی شده و آثاری که بیشترین امتیاز را کسب می‌کنند، به عنوان برگزیده جشنواره ملی حرکت در آیین پایانی معرفی خواهند شد.